top of page
  • Skribentens bildSenses by Wihlbacka

Norrmans - fem guldhjärtan


Vi är så glada att få dela med oss av vår fantastiska upplevelse hos Norrmans på Häckeberga slott när vi firade vår ettåriga bröllopsdag.


Även om vi besökte platsen år 2014, var det som att uppleva något helt nytt denna gång. Förvaltarna har verkligen gått all in med inredningen och skapat en "over the top"-atmosfär som tog andan ur oss.Från det ögonblick vi steg in genom dörrarna, kände vi oss omslutna av en underbar atmosfär som var svår att beskriva med ord. Det var som att kliva in i en sagobok, där varje detalj var noggrant genomtänkt och ingenting lämnades åt slumpen. Den eleganta och lyxiga inredningen skapade en magisk stämning som verkligen fick oss att känna oss som kungligheter för en dag.Men det var inte bara inredningen som imponerade oss, personalen var enastående. Från den första hälsningen till avslutningen av vår måltid var de uppmärksamma, vänliga och professionella. De visste verkligen hur man skapade en minnesvärd upplevelse och gjorde allt för att vi skulle känna oss speciella och omhändertagna.
Och maten, åh maten! Vi blev överväldigade av den kreativa femrättersmenyn som presenterades för oss. Varje rätt var som ett konstverk, både till utseende och smak. Det var tydligt att kocken hade satsat på modiga och spännande smakkombinationer som verkligen överraskade och förtrollade våra smaklökar. Vinvalet var också enastående, och varje glas kompletterade rätterna på ett sätt som förhöjde hela matupplevelsen.Efter en kväll fylld av magi, god mat och enastående service kan vi med säkerhet säga att vi kommer att återvända till Norrmans på Häckeberga slott. Det var en upplevelse vi aldrig

kommer att glömma och vi ser fram emot att skapa fler vackra minnen på denna fantastiska plats. Tack till hela teamet på Norrmans för att ni gjorde vår ettåriga bröllopsdag så oförglömlig.
Aftonmeny 

63 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page