top of page
  • Skribentens bildSenses by Wihlbacka

Välkommen till Senses by Wihlbacka.

Uppdaterat: 10 dec. 2023


Nr. 1 Delad glädje är dubbel glädje!

Vi bestämde oss för att dela med oss av vårt vackra, noga utvalda och våra vardagliga händelser, följ oss i vår historia med upplevelser. Vi kallar det livsnjutning, att ta vara på de små guldstunderna. 
Nr. 2 Skapandet.

Senses By Wihlbacka är Anette och Mats Wihlbacka.

Vi har under våra drygt 10 år tillsammans alltid sökt miljöer som tillför något extra. Vi skapar tillsammans!

Mats är fotograf. Han ser i bilder och skapar fotomiljöer. Mats älskar att fånga händelser, vackra föremål, arkitektur och människor. Till vardags blir det mycket produktfotografering för hans del och lyckan är total när bilden blir bra för honom och njutbar för betraktaren.

Till min stora förtjusning har intresset att plåta inredning och dess miljöer växt fram på vår gemensamma resa.

Jag, Anette, är inredare och stylist. Jag skapar inredningsmiljöer, upplevelser och tilltalas av estetik och när funktion möts i design. Det är som att mitt innersta får själslig energi.

Att möta sina sinnen ger välbehag och harmoni, det ger mig kärlek till livet, en lyx jag gärna delar med mig av. Jag omfamnar många stilar men mitt signum är den stilfulla mixen av sofistikerad tidlös elegans med blandning av klassisk, modern och detaljrik livsstilsmiljö. Jag älskar när balansen och personligheten i inredningen får en interiör att fungera. 
Nr. 3 Inspiration och återhämtning.

Vår inspiration hämtar vi från våra egna vardagshändelser, upplevelser & resor. Vi samlar på smakminnen, vissa av dem blir smaksensationer och andra bara nya kombinationer. Våra resor ger plats för ny lust och energi, besöken inbjuder ofta till nya fina inköp. Ett av våra restaurangbesök på Gotland i somras är en av våra höjdpunkter, följ oss så får du det berättat för dig! Anette har en stor passion för runda former i trädgården. Noga utvalt blev det en vacker crèmevit ros och ett fint fågelbad vid ett av besöken i Skåne. Nu har rosen växt till sig och sommarens sista blomma plockades in den 11 november, det blev vackert på födelsedagsbordet. 
Nr. 4 Utveckling.

Kanske har du själv en minnesvärd utveckling att se tillbaka på? Vår egen utveckling blir Senses By A&M där vi skall utvecklas i takt med våra syftes- och planeringsmål. När prestationen är genomförd får vi vår belöning, den ser vi fram emot! 
Nr. 5 Med drivkraft och motivation.

Januari 2020, det fina med ett nytt år är att det känns fantastiskt, det är för oss en början på något nytt. Året som gått har varit händelserikt och många saker och projekt har satts på plats. Affärer har avslutats och vissa parkerats för att ta ny fart, nya kontakter bokas in under året.

Vägvalen i livet tar oss ut på en resa oavsett om det är affärer, arbete, semester eller annat.

Vi kommer att sprida ut våra återblickar under året som kommer, i slutet av augusti blev det en av årets höjdpunkter men den återkommer vi till.

Vi hälsar er välkomna att följa oss!58 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page